Projecten en diensten

Creators & Creations werkt samen met organisaties en ondernemers met name aan creatieve, culturele of educatieve projecten. Een veelzijdig bureau die ondersteuning biedt met allround communicatie, organisatie & management en werven van funding.

Rotterdam Pride 2017

Rotterdam Pride droomt van een inclusieve stad: een gastvrije stad waarin alle burgers zich thuis en op hun gemak voelen met alle verschillen die er tussen burgers zijn. Een stad waarin iedereen zich veilig voelt, een stad waarin je het niet eens hoeft te zijn met elkaar maar elkaar toch respecteert, een stad waarin de liefde wordt gevierd en waarin diversiteit als een kracht wordt gezien en ervaren.
Rotterdam Pride

De Rotterdam Pride Talkshow

Na de schietpartij in Orlando en de aanslagen in Europa voelt bijna de helft van de lesbiënnes, homo- bi- en transseksuelen zich minder veilig dan vijf jaar geleden. De Rotterdam Pride Talkshow ging op 22 september 2016 onder leiding van Winfried Baijens op zoek naar antwoorden over de veiligheidmet interviews, afgewisseld met optredens.

Rotterdam Pride Life

Filmproductie: Rotterdam Pride Life is een filmische docu-serie met portretten van drie Rotterdammers. Ze vertellen over hun proces van uit de kast komen en hoe hun achtergrond invloed heeft gehad.

CandyGo

Realisatie Wordpress site (ontwerp en uitvoering) voor CandyGo: een journalist met ruime ervaring als camjo, tekstschrijver en media-docent en geïnteresseerd in bijzondere verhalen van kleine of grote gebeurtenissen

Rotterdam Pride '16

Creators & Creations werkt samen met Rotterdam Pride aan het sponsorbeleid voor het festival. Rotterdam Pride wordt in 2016 voor de derde keer georganiseerd in het laatste weekend van september met een sterk inhoudelijk en cultureel programma en natuurlijk veel feestjes.

Paradigm

Paradigm is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen muziekliefhebbers, kunstenaars, artiesten, studenten en ondernemers en doet dienst als nachtclub en ontmoetingsplek voor gelijkgestemden en andersdenkenden.
,

Oma's Recept

Tijdens Oma’s Recept koken ouderen samen met kinderen uit de wijk. Naast het bereiden van eten worden er persoonlijke verhalen gedeeld en verteld over verschillende eetculturen
,

Ubuntu Academy | Ubuntu Talent Organisation

Ubuntu Academy Cape Town is een inspirerende school voor getalenteerde jongeren uit de townships van Kaapstad, die de ambitie hebben om een verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Stichting Je Moeder

Ontwerp en realisatie website. Stichting Je Moeder wil met kennis, liefde en media bijdragen aan de samenleving.

Wij Rotterdam

Video-productie: Wij Rotterdam (2012 - 2014) is een televisieprogramma voor Rotterdammers over vrijwilligerswerk, mantelzorg, wijkinitiatieven en inspirerende burgers.
cirque d'afrique

Cirque d'Afrique

Cirque d’Afrique werd georganiseerd in de Kromhouthal (Amsterdam) in opdracht van Ubuntu Talent Organisation. Met de opbrengst van het event werd geïnvesteerd in de Ubuntu Academy in Kaapstad

Ubuntu Music Bandung

Muziekproject (2013): Het doel van Ubuntu Music Bandung is om een groep muzikale jongeren te inspireren en hun horizon te verbreden, hun talenten te ontwikkelen en hen een podium te bieden.