Projecten

Ubuntu Academy Cape Town

Netwerk partner Nederland

Ubuntu Academy Cape Town is een inspirerende school voor getalenteerde jongeren uit de townships van Kaapstad, die de ambitie hebben om een verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ubuntu Academy leidt de jongeren op door middel van kunst, ondernemerschap en leiderschap zodat ze de creatieve leiders worden van de volgende generatie en een positieve, sociale verandering op gang kunnen brengen in de opkomende cultuur in Zuid-Afrika.

Ubuntu Talent Organisation heeft de Ubuntu Academy in Kaapstad vanaf 2013 opgericht. Als zakelijk leider was ik tussen 2014 en 2016 verantwoordelijk om de pilot te financieren door middel van fondsenwerving en het organiseren van een groot charity event. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de organisatie Ubuntu Talent Organisation in Nederland en relatiebeheer met partners. Sinds 2016 is de Ubuntu Academy Cape Town zelfstandig geworden als onafhankelijke organisatie. Als netwerkpartner vanuit Nederland zet ik mijn netwerk en expertise in om bij te blijven dragen aan een positieve, sociale verandering door de talenten en dromen van jongeren vanuit de filosofie van Ubuntu.