Rotterdam Pride Life bij Rotterdams Open Doek

Blog van Hester Terpstra, oprichter Creators & Creations

Hester terpstra

Een goed begin van 2017! Op 10 januari was het portret van Isis, uit de driedelige docu-serie Rotterdam Pride Life te zien in Lantaren Venster.

Rotterdams Open Doek

Rotterdam Pride Life werd geselecteerd door de jury van Rotterdams Open Doek, dé plek voor de korte film. Alleen talent telt, er zijn geen regels, geen thema’s, geen leeftijdsgrenzen en er is geen onderscheid tussen amateurs en professionals. Iedereen die korte films maakt en in aanmerking denkt te komen voor de maandelijkse grote show-off op het witte doek in LantarenVenster stuurt zijn of haar film in.

Professionals uit de film- en reclamewereld beoordelen alle inzendingen en maken een avontuurlijke selectie voor Rotterdamse Open Doek. Op de avond zelf worden de makers van de vertoonde films aan de tand gevoeld door presentator Vincent Kars. Het publiek praat vanzelfsprekend mee over hetgeen er net gezien is. Rotterdams Open Doek is de ontmoetingsplaats en kweekvijver voor nieuw talent!

Ook meedoen?

Voor meer informatie: website Rotterdams Open Doek